Évi műhelye

Őszi kuckó

IMG_1798

Két gyermekes anyaként muszáj minden pillanatot megragadnom, amikor pihenhetek. Akkor is, ha ez csak néhány perc vagy egy óra, amíg (szerencsés esetben) mind a két gyerek alszik. Nem kell sok mindent beleképzelni, sok minden nem is fér bele ennyi időbe. De nekem sajnos ez a kis pihenés is “gondot” okoz, én ugyanis, ikrek lévén, képtelen vagyok “semmit tenni”, nem tudok kikapcsolni. Az egyetlen megoldás ilyenkor az, hogy előveszek egy-egy magazint és lapozgatom.

 

Azt tulajdonképp bármikor ott hagyhatom, ha felébrednek a bébik és mégis, nem érzem azt, hogy “haszontalanul” telt az idő, hiszen inspirációt gyűjtöttem a további munkához.

 

IMG_1803 IMG_1804

 

A dolog lényege, hogy nem nagyon volt olyan hely, ami igazán illett volna a mai hangulatomhoz, ezért gyorsan “építettem” egyet.

Egy fa szódás láda volt az alap, amiben belső merevítés is van, így ráülhetek.  A matrac kényelmes, a pokrócot a hátam mögé tehetem, ha hideg a fal. Kéznél a tea és a kedvenc tárgyak, egy lámpásban elrendezve. Mert ezek a mini kiállítások a kedvenceim és nem olyan rég láttam valahol, hogy erre nem csak az üveg búrák alkalmasak.

A facebookos oldalamon felvilágosítottak a lányok, hogy a kis fa szerkezet egy áfonyaszedő, és tényleg…tiszta praktikum. A tűzőgép pedig piacos szerzemény, igazi, retro Derby tűzőgép, minden ma gyártott tűzőgépeket verő, erős, tartós darab. Van benne anyag, elpusztíthatatlan.

Az ilyen régi holmik iránti szerelmem töretlen…és nem tudok elképzelni egy okot sem, ami miatt ez megszűnne…

Készítsetek Ti is ilyen klassz kis kuckót, bújjatok bele és lazítsatok…megérdemlitek!

byebye copy

(A képek kattintásra nőnek!)

 

 

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!